RETREATS

SE PINSESOLEN DANSE
Retreat i Småland

Et pinsekursus i retreat og fordybelse i Sverige nær sø og skov. Kurset giver mulighed for at lægge hverdagens krav bag dig og give rum for at lytte til kroppen og det indre. Måske er der gamle mønstre af f.eks. stress, bekymring, skyld eller mindreværd, der kan ses på og slippes? Måske er der sider af dig og dine kvaliteter indeni, der har brug for mere opmærksomhed og udfoldelse i dit liv?

På kurset arbejdes med meditativ fordybelse, kreativt billedudtryk, dans og bevægelse, historiefortælling, lyd – og naturmeditation som en hjælp for det indre til at udtrykke det, du har på hjerte. Det kan åbne for nye måder at bruge dig selv i dit liv, relationer og arbejde.

Kurset finder sted i vores familiehus i Småland, 30 km syd for Växjö. Det ligger i et lille fritidshusområde ned til den store smukke sø, Åsnen, hvor der er mulighed for at bade, sejle i kano eller robåd. – Overnatning i enkle værelser. Maden er vegetarisk, blodsukkerstabiliserende/stressafbalancerende. Fælles turnuskøkkenordning. Max 9 deltagere. Kurset afholdes sammen med Lise Skov, kultursociolog, coach og mindfulnesslærer.

DATO: 29. – 31. maj 2020  (fredag kl. 17 – søndag kl. 17)
STED: Kalvsvik – Hagstad 1:40, Växjö, Småland
PRIS: Kursusafgiften er 2800 kr. (inklusiv mad og overnatning

RETREAT MED AFGIFTNING PÅ ISLAND

Kurserne er professionelt guidede afgiftningsforløb, der renser både krop og psyke. Ernæringsterapeut, Bryndis Hakonardottir varetager undervisning og vejledning i forhold til den kropslige renselse og optrapningen efter afgiftningen. Turi Rye Thomsen står for meditation, mindfulness og den psykiske renselses- og fordybelsesproces. Yoga, kropsøvelser og meditation i naturen indgår naturligt i forløbet.

Kurset finder sted i Snaefellsnes, et smukt, særpræget gletschernaturområde ved havet, som er kendt for sin særlige, spirituelle energi. Kraften i landskabet og naturens energi er med til at åbne for renselse, indre ro og en dybere kontakt med dig selv.

Faste og afgiftning er en mulighed for at slippe gamle affaldsstoffer og blive bedre til at lytte til kroppens signaler: F.eks. om hvilken mad, der er god for dig, og om der er fødevarer, du reagerer allergisk på. – Der vil være individuel ernæringsterapeutisk vejledning og støtte i processen af ernæringsterapeut Bryndis Hakonardottir. Desuden vil der være undervisning i fordøjelse, afgiftning, allergier og andet. – Det er muligt at vælge en ren saftfaste eller en afgiftende kost af supper, smoothies mm.

Afgiftningsretreaten er en renselse af krop, tanker og følelser, der giver mulighed for at mærke dig selv på en anden måde. Den kan blive en rejse i dit indre, hvor du kan slippe uhensigtsmæssige mønstre og åbne til nye måder at bruge dine ressourcer og  kvaliteter i dit arbejde og liv. I renselsesprocessen vil indgå yoga, motion og bevægelse, meditation og mindfulness, massage, energiafbalancering og kreativt billedudtryk.  Det kan åbne til noget, du har længtes efter.

DATO: 18. – 22. august 2021
STED:  Island
TILMELDING: Senest den 26. juli 2021
PRIS: 7.500 (dep. kr. 1500,-) 4 overnatninger, hjælpemidler til fasten, undervisningsmateriale og safter, supper, theer m.m. af økologiske råvarer. Flybilletter kommer oveni. Fællesrejse kan bestilles inden 28. maj.