ÅRETS CYKLUS

Årets cyklus og vores indre proces

På kursusdage til Sommersolhverv, Jul, Nytår og Forår arbejder vi meditativt, kropsligt og i naturen med årstids- og højtidstemaer. Naturens stilhed skaber ro og en lytten, til hvad årets rytme åbner af forvandling og dybere kontakt med vores indre. Når vi følger den naturlige rytme i livsprocessen, kan vi lade det ske, der er parat til at folde sig ud. – Du kan deltage på et eller flere af kurserne.


Sommersolhverv: Solens kraft og det indre lys

Sollyset oplader vor krop og livsenergi, så nyt kan opstå og folde sig ud. Solhverv reflekterer lyset i vort indre, som vi kan åbne til i fornyet inspiration. Hvad betyder sollyset for dig, og hvad gør det ved din  krop og psyke?

Dato: Lørdag den 15. juni 2024 kl. 10 – 15
Pris: 350 kr.


Julemeditation: Julelys og hjertets visdom

Lyset i julen åbner for en dybere kontakt med dit hjerte. Hjertets milde klarhed kan som en ledestjerne vise vej til vort indre lys og minde os om at være tro mod det, der er værdifuldt for os.

Dato: Lørdag den 14. december 2024 kl. 10 – 15
Pris: 350 kr.


Nytårsmeditation: En ny begyndelse

Nytåret er en afsked med det, vi ikke behøver mere. Det nye års begyndelse åbner tanker og bevidsthed til at se det kendte og os selv i et nyt lys af muligheder. Hvad skal der slippes, og hvor er der brug for forandring? Hvordan kan du bruge dig selv og dine potentialer på nye, frugtbare måder?

Dato: Lørdag den 4. januar 2025 kl. 10 – 15
Pris: 350 kr.


Forårsmeditation: Spiring af noget nyt

Efter vinterens dvale, langsomhed og eftertanketid kan de frø, du har sået, spire af jordens muld med fornyet livskraft. Noget nyt, måske ukendt, kan overraskende dukke frem, finde fodfæste og udfoldelse i dit liv.

Dato: Lørdag den 8. marts 2025 kl. 10 – 15
Pris: 350 kr.

Se desuden de tre retreatkurser: