FYRAFTENSMØDER, WORKSHOPS OG FAGKURSER

Der tilbydes fyraftensmøder, workshops, kurser og foredrag til faggrupper, der arbejder med mennesker. F.eks. i undervisning, pædagogisk arbejde, behandling og sundhed, rådgivning og ledelse.

Fyraftensmøder, workshops og kurser vil veksle mellem mindre teoretiske oplæg om et tema, jeres arbejdsplads har behov for, og relevante, praktiske øvelser, bl.a. krops- og mindfulnessøvelser. Øvelserne styrker indre ro, centrering og klarhed. De kan bruges i hverdagen.

Fyraftensarrangementer og kurser tilpasses arbejdspladsens behov. De kan være af 2 ½, 7 timers eller 2 dages varighed. Ring eller skriv gerne for yderligere information.

Temaer for workshops, kurser og foredrag kan f.eks være:
* Empatisk professionalisme og nærvær i arbejdet med mennesker
* Empatisk nærvær, konfliktforebyggelse og konflikthåndtering
  (sammen med udviklingskonsulent Hannelore Herrmann)
* Beskyttelse, stressforebyggelse og bevarelse af arbejdsglæden

Empati og nærvær i arbejdet med mennesker
Empatisk professionalisme er indlevelse i andres behov, ressourcer og grænser på en professionel, empatisk og nærværende måde. Det er naturlige, også faglige kvaliteter, der kan udvikles og bruges mere aktivt i ens arbejde.
Den nyeste hjerte- og hjerneforskning viser, at empatisk nærvær skaber ro i andres og egen krop, nervesystem og sind. Det er stress- og konfliktdæmpende, giver en dybere kontakt og en klar, respektfuld kommunikation.

Redskaber til klarhed og beskyttelse
Oplæg og øvelser tager udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer. – Krops- og mindfulnessøvelserne styrker jordforbindelse, klarhed og indre autoritet, bl.a. i emotionelt vanskelige situationer. Det giver overblik, beskyttelse, arbejdsglæde og øget kvalitet i ens arbejde.

INFORMATION OG PRIS   Ring (50915905) eller skriv gerne ( email: turirye@comxnet.dk) for yderligere information. Pris for kurser, foredrag og workshop afhænger af varighed og antal. Priseksempel: Workshop 2 1/2 time max 10 personer 3500 kr. Kursus 7 timer max 15 personer 10.000 kr.