KROP, NATUR OG MEDITATION

På kursuscenter Skovridergården vil der i 2024 være forskellige kurser med fokus på krop og meditation. Vores balance, sundhed og udvikling er en helhedsproces, hvor krop, psyke og spirituel udvikling er tæt sammenvævet. Følelser, tankemønstre og livsindstilling kan understøtte kroppens frie, naturlige flow eller skabe blokeret energi, ubalance og sygdom. Forskellige følelses- og tankemønstre knytter sig til bestemte organer  og kropsområder, som fortæller en historie om de bagvedliggende årsager til ubalancerne.

Kroppen er vores fundament, der løbende prøver at formidle om overbelastninger og ubalancer i det, vi udsætter den for. Opmærksom lytten og pauser af ro hjælper os til at tyde kroppens signaler om, hvad der er behov for til at skabe balance, mere sundhed og livskraft. Motion og bevægelse i naturen giver ro og fylder vort energisystem med naturens livgivende pranaenergi (eller Qi). Meditativ bevægelse som yoga og qigong giver fleksibilitet, fordybelse og bedre energigennemstrømning. Sund, blodsukkerstabiliserende kost er stressforebyggende og giver energi og klarhed i krop og sind.

Alt energi- og udviklingsarbejde går gennem kroppen. Det er den, vi lever og udvikler os i. At opløse kropslige blokeringer og ubalancer vil åbne til mere livsglæde og en dybere kontakt med dine potentialer og den, du er.