INTRODUKTIONSKURSER TIL HEALING

GLÆDEN VED AT GIVE TIL ANDRE
Introduktion til Healing

Du vil på kurset lære måder at give en kærlig, afbalancerende healing til familie, venner eller i  arbejdet med andre mennesker. Healing styrker kroppens sundhed, skaber balance i følelser og tanker, og åbner for en dybere kontakt med den, du er.

Vi arbejder med gammel, gennemprøvet viden om, hvordan helbredende livsenergi arbejder i krop og sind, konkret og mere subtilt i vores energisystem. Med  enkle, siddende og liggende healingformer fra Bob Moore og bevidst hjertenærvær vil du lære at skabe mere frihed, glæde og udvikling for andre.

Der vil være oplæg om energi – og bevidsthedsarbejde i healing. Meditation vil indgå som en måde at forberede dig, og du vil få redskaber til at beskytte dig i arbejdet med mennesker. Der vil være mulighed for at dele oplevelser og spørgsmål til det, du erfarer som giver og modtager af healing.

Healingen kan du  bruge som supplement til andre behandlingsformer og i arbejdet med mennesker, f.eks. psykoterapi, akupunktur, zoneterapi og massage, hvor healing kan integrere og fordybe det øvrige arbejde. Ingen forudsætninger er nødvendige, blot lysten til at give til andre.

Healingkurset kan udvides med den to – årige Healinguddannelse. Dette kursus (eller en tilsvarende introduktion til healing) er en forudsætning for at starte på uddannelsen.

Dato: 11. – 13. marts og 22. – 24. april 2022  (det er samme kursus, der gentages)
Tid: Fredag kl. 17 – 20, lørdag kl. 9.30 – 17.30, søndag kl. 9.30 – 17                                                       Pris: 2.500 kr. for et kursus (depositum 500 kr.)
Sted: Kurset i marts holdes i Den Gyldne Cirkel, Frederiksværk. –  Kurset i april holdes på Samsø.