HEALINGKURSER

På healingkurserne lægges der vægt på:

  • At lære konkrete, enkle healingredskaber, der kan bruges til familie og venner eller kombineres med andet behandlingsarbejde
  • Udvikling af empatisk nærvær og indlevelse i forhold til andre mennesker – hjertets intelligens
  • Forståelse for, hvordan energiarbejde og healing kan skabe bedre balance og energiflow, forløse blokeringer og hjælpe mennesker til en dybere kontakt med dem selv

Healingøvelser og teoriforståelse er baseret på Bob Moores undervisning i healing, energi og bevidsthed, samt egne erfaringer gennem 25 år.

”Healing er kærlighed, der følger naturlige love, og som kanaliseres gennem sensitive mennesker.”  Bob Moore.”

Der tilbydes:

INTRODUKTIONSKURSUS TIL HEALING

Healing og energiarbejde kan afbalancere, vitalisere og forløse blokeringer i livsenergiens frie, naturlige flow. Der undervises i, hvordan livsenergien arbejder i krop, følelser og tanker, samt hvordan der med healing og energiafbalancering kan arbejdes indfølende og respektfuldt i forhold til det, personen har brug for.

Du vil lære enkle, afbalancerende og forløsende healingøvelser, som udveksles to og to. Der undervises i en balanceret åbning og afslutning af healing.  Du vil også lære måder at beskytte og rense dig i arbejdet med andre mennesker. Meditation vil indgå som forberedelse til healingen.

Healingøvelserne kan bruges til familie og venner, eller som et godt supplement til andre behandlingsformer som zoneterapi, akupunktur, kraniosakralterapi, osteopati og psykoterapi. Ingen forudsætninger er nødvendige, men blot lysten til at arbejde med healing til andre mennesker.- Healingintrokurset eller tilsvarende introduktion til healing er en forudsætning for den to-årige Healinguddannelse.

DATO: 5. – 7. juni og 13. – 15.  august 2021 (Samme kursus gentages)
PRIS: 2.500 kr. for èt kursus (depositum 500 kr.)
STED: Hede Enge 29, 2765 Smørum