TEMAKURSER

BALANCE I HVERDAGEN

4 endagskurser, hvor vi arbejder med meditative og kropslige øvelser, der kan bruges afbalancerende i hverdagen. Du kan deltage i et eller flere af kurserne.

Temaer for kurserne er:

Indre forankring, afgrænsning og beskyttelse
Bedre balance mellem handlekraft og sensitivitet
At kunne udtrykke dig mere frit og klart
Dybere åbning til hjertets milde energi

DATOER: 24. april, 22. maj, 4. september og 23. oktober 2020
TID: Fredage kl. 10.00 – 15.30
PRIS: 800 kr. kursus. For 4 kurser 2900 kr.

 5 ÅRSTIDSMEDITATIONER

På kurserne Påskemeditation, Sommersolhverv, Høstmeditation, Julemeditation og Nytårsmeditation arbejder vi med de årstidstemaer, der naturligt åbner sig i naturens rytme. Vi vil arbejde med meditation, mindfulness, kropslige øvelser og kreativt billedudtryk som en hjælp til at skabe ro indeni og en forståelse af, hvad dit indre har at sige.- Du kan deltage i et eller flere af kurserne.

PRIS: 500 kr.  (inkl. let mellemmåltid, frugt og te). Alle 5 kurser: 2200 kr.
MEDBRING: Behageligt tøj, udviklingsbog til at skrive og tegne i

PÅSKEMEDITATION: FORANDRING OG TRANSFORMATION

Påsken åbner til forårets forandrende kraft, hvor det, der er parat, kan slippes og “dø”. Det åbner for, at noget nyt, der banker på efter vinterens hi, kan tage form og foldes ud.

DATO: Fredag den 3. april 2020 kl. 16 – 21

SOMMERSOLHVERV: SOLENS KRAFT OG DET INDRE LYS

Solens lys oplader vort energilegeme, vor sundhed og giver energi til det, vi gerne vil. Solen reflekterer lyset i os og åbner til kontakten med vor væsenskerne. Ved solhverv er der ekstra energi til fordybelse og forvandling.

DATO: Fredag den 24. juni 2020 kl. 16 – 21

HØSTMEDITATION:  AT HØSTE FRUGTERNE – OG VÆRDSÆTTE DEM

Høsttiden åbner for opmærksomhed og fordybelse i forhold til de “frugtbarhedsgaver”, som sommerens sol, hvile og lethed har bragt. Den meditative stilhed og bevidste opmærksomhed er en hjælp til at værdsætte gaverne fra ens indre og finde måder at integrere dem i hverdagens liv.

DATO: Torsdag den 1. oktober 2020 kl. 16 – 21

 JULEMEDITATION: JULELYS, STILHED OG HJERTETS VISDOM

Lyset i julen åbner mulighed for en dybere kontakt med hjertet og dine sjælekvaliteter. En julegave til dig selv kunne være dette lille kursus med fordybelse og indre ro Luciadag den 13. december. Den milde klarhed og intuition, som hjertet naturligt indeholder, kan vise vej i livet i relationer til andre mennesker og i de valg, vi træffer, privat og arbejdsmæssigt.

DATO: Fredag den 18. december 2020 kl. 16 – 21

NYTÅRSMEDITATION: EN NY BEGYNDELSE

Et nyt års begyndelse åbner tankerne og bevidstheden til at se det kendte, vanerne og en selv i et nyt lys. Hvor er der brug for ændringer? Hvordan er det muligt at bruge dig selv og dine potentialer i hverdagen på nye, frugtbare måder?

DATO: Torsdag den 21. januar 2021 kl 16 – 21