TEMAKURSER

 5 ÅRSTIDSMEDITATIONER

På kurserne Påskemeditation, Sommersolhverv, Høstmeditation, Julemeditation og Nytårsmeditation arbejder vi med de årstidstemaer, der naturligt åbner sig i naturens rytme. Vi vil arbejde med meditation, mindfulness, kropslige øvelser og kreativt billedudtryk som en hjælp til at skabe ro indeni og en forståelse af, hvad dit indre har at sige.- Du kan deltage i et eller flere af kurserne.

PRIS: 450 kr.  Alle 5 kurser 2000 kr.
MEDBRING: Behageligt tøj, udviklingsbog til at skrive og tegne i

PÅSKEMEDITATION: FORANDRING OG TRANSFORMATION

Påsken åbner til forårets forandrende kraft, hvor det, der er parat, kan slippes og “dø”. Noget nyt banker stille på fra dit hjerte med en længsel efter udfoldelse fra dit indre lys.

DATO: Søndag den 10. april 2022 kl. 10 – 14

SOMMERSOLHVERV: SOLENS KRAFT OG DET INDRE LYS

Solen oplader vor krop og æteriske lag og giver energi til det, vi af hjertet ønsker. Ved solhverv reflekterer sollyset vor væsenskerne med et klarhedens skær, vi kan åbne os for i inspiration.

DATO: Fredag den 24. juni 2022 kl. 16 – 20

HØSTMEDITATION:  AT HØSTE FRUGTERNE – OG VÆRDSÆTTE DEM

Høsttiden åbner taknemmelighed i forhold til “frugtbarhedsgaver”, som sommerens sol og lethed har bragt. I den meditative stilhed kan vi værdsætte gaverne fra vores indre og finde måder at integrere dem i hverdagens liv.

DATO: Lørdag den 1. oktober 2020 kl. 10 -14

 JULEMEDITATION: JULELYS, STILHED OG HJERTETS VISDOM

Lyset i julen åbner mulighed for en dybere kontakt med hjertet og dine sjælekvaliteter. Med fordybelse og ro søndagen inden Lucia kan hjertets milde klarhed vise vej i højtiden og årets afslutning.

DATO: Lørdag den 10. december 2022 kl. 10 – 14

NYTÅRSMEDITATION: EN NY BEGYNDELSE

Et nyt års begyndelse åbner tankerne og bevidstheden til at se det kendte og en selv i et nyt lys. Hvor er der brug for forandring? Hvordan kan du bruge dig selv og dine potentialer på nye, frugtbare måder?

DATO: Lørdag den 7. januar 2023 kl. 10 – 14

 

BALANCE I HVERDAGEN

4 endagskurser, hvor vi arbejder med meditative og kropslige øvelser, der kan bruges afbalancerende i hverdagen. Du kan deltage i et eller flere af kurserne.

Temaer for kurserne er:

  • Indre forankring, afgrænsning og beskyttelse
  • Balance mellem handlekraft og sensitivitet
  • Udtrykke dig mere klart og autentisk
  • Dybere åbning til hjertets milde energi

DATOER: 26. august, 30. september, 29. oktober og 25. november 2022
TID: Fredage kl. 10 – 14
PRIS: 450 kr. kursus. For 4 kurser 1600 kr.